Forlaget Umpff

Tananarive

TANANARIVE

Skrevet af Mark Eacersall
Tegnet af Sylvain Vallée
Farvelagt af Delf
Oversat af Marlene Wulff Olsen

120 sider. indbundet
21x28 cm
ISBN 978-87-94265-04-1
© Glenat, by Eacersall & Vallée

Tananarive er en tankevækkende fortælling af Sylvain Vallée og Mark Eacersall med flere lag, end du lige aner.

Den ældre pensionerede notar Amédée finder den gamle ramponerede sportsvogn frem fra garagen og drager ud på sit livs eventyr og forlader for en stund lænestolen og den tilbagetrukne lidt kedelige barnløse tilværelse med konen.

Tananarive kan umiddelbart synes som et lille eventyr, i et adstadigt tempo. Men det udvikler sig, da Amédée tager opgaven på sig og drager ud i verden for at opspore den mulige søn og arving til hans bedste ven, den nyligt afdøde eventyrer Jo. 

Undervejs opdager han, at ikke alt er, som du får det fortalt. For hvem er det, der har levet en eventyrligt liv? Det er aldrig for sent at lære andre, eller sig selv at kende. 

Tananarive er i øvrigt hovedstaden på Madagaskar. 

Tegneren er Sylvain Vallée – tidligere udgivet på dansk i de fremragende Der var engang i Frankrig og Katanga (begge med manus af Fabien Nury). Hans streg står fast forankret på skuldrene af de store franske mestre fra fortiden, men tilføjer samtidig noget moderne og  dynamisk. Hans filmiske plancher driver energisk historien fremad.


Medierne skriver om Tananarive:

”’Tananarive’ er en vittig og charmerende fortælling, som leger veloplagt med genrer og fortælleformer.” 
”Den forlener sin på én gang prosaiske og hollywoodificerede fortælling med et lag af drilsk tvetydighed, som gør den dejlig bøvlet at blive helt færdig med.”
- Weekendavisen / Erik Barkmann


6/6 stjerner
"Tegneserien er virkelig charmerende og rørende og jeg kunne rigtig godt lide humoren, der bare var så legende og let. Der var en fantastisk stemning hele vejen igennem."
boggrippen / Instagram

"'Tananarive' er helt helt helt fantastisk"
- Marit Nim / Fantask

"'Tananarive' har mine varmeste anbefalinger - til den voksne læser. Underfundigheden og humoren er det hele værd, uanset om man er vant til tegneseriemediet eller ej."
- pleasejustletmeread / Instagram og blog 


Udgivelser fra Forlaget Umpff fås dér, hvor du køber dine litteraturoplevelser. Se punktet forhandlere for liste.